Ja polecam Kaprun lub Zell am See super miejsca i lodowiec Kitzsteinhorn gdzie warunki do jazdy na narty są cały rok
Pozdrawiam
dziękuję za kolejną podpowiedź muszę to solidnie przetrawić :-)
pierowotny plan zakładał wyjazd i skorzystanie z promocji w rodzaju openski/freeski czy coś w tym stylu z okazji rozpoczęcia sezonu. Jednak chyba trzeba będzie zmienić założenia.
pozdrawiam
Wszystko wskazuje na to, że są to DCC 600 001A - czyli gumowo-tekstylne ( wszystko, tzn. to jaka w dotyku jest wierzchnia część ). W ASO kosztują chyba ponad 200 zł.
Auto ma niecałe 2 tys. km przebiegu - na dywaniku kierowcy zdarło się już kilka fragmentów gumowych pasków, oczywiście mniej więcej pod stopą.
Fotka miejsca przetarcia:
Tak zawsze było, czy to jakieś nowe oszczędności ?
Co do jakości to nie chce spekulować. U mnie w aucie (128kkm) dywaniki są dopiero lekko wytarte, a mam dokładnie te same co wy. Z drugiej strony jakim cudem w tamtym miejscu trzymasz stopę prawej nogi to ja nie wiem :diabelski_usmiech u mnie leży cała na pedale gazu
Moje mam od nowości czyli od 2005 roku - i moim skromnym zdaniem są w świetnym stanie...komoornik, to co pokazujesz też mam wytarte trochę ale to dlatego, że tam trzymasz nogę i cały czas tymi nogami operujesz
baca10, A jak byś chciała narobić dziur delikatnymi kobiecymi stópkami? :diabelski_usmiech
No właśnie kobiece buciki jak napisałeś robią najwięcej spustoszenia na dywanikach obcasy szpilek są zazwyczaj ostre i szybko niszczą dywaniki ja jak jeździłem w butach z ostrym obcasem też niszczylem dywaniki odkąd jeżdżę w sportowych jest spokój. Co do dywanikow że zdjęcia gdzie one są textylne ???
O III 4x4 2,0TDI Elegance+dynamic+amazing+GSM i inne
Poprzednia O II FL 2.0 TDI elegance + dynamic
caveman_, i praktycznie od siebie się nie różnią - te z dodatkowym materiałem mają tego materiału tyle co kot napłakał między paskami
Tak myślałem wtakim razie mój ori dywanik w bagażniku jest gumowo-tekstylny :diabelski_usmiech
PS. przepraszam wychodzi na to że dywaniki ma gumowe ale i tak niewytarte :diabelski_usmiech
Jeśli mowa o ori dywanikach to moje welurowe przetarły się po jednym letnim sezonie :evil:
Teraz mam zamówione od jednego z producenta, który reklamował się u nas na forum i po jednym sezonie użytkowania nie widać prawie żadnego zużycia...
Komentarz